Home Events Kittenperiode

Kittenperiode

Onderwerpen:

Het is eenvoudig om problemen later in het leven te voorkomen. Als je maar weet hoe je je daarop kunt voorbereiden. Het is bekend dat problemen voorkomen makkelijker is dan ze verhelpen. Deze cursus leert je precies wat je nodig hebt om kittens een goede jeugd te kunnen bieden. Zinnige cursusdag voor als je met kittens werkt of er voorlichting over geeft. En zoals altijd vanuit de allernieuwste wetenschappelijke inzichten!

 
Programma:

10.00-11.00 Het zoogproces i.r.t. gedragsproblemen
11.00-11.15 pauze
11.15-12.30 Socialisatie: invloed op het leven
12:30-13:15 lunch
13.15-15.15 Socialisatie verloop
15.15-15.30 pauze
15.30-16.45 Kittenfeest en voorlichting over kittens geven
16.45-17.45 Opgroeien kitten en introductie in nieuw thuis
17.45-18.00 Kittens kansen bieden

 
Inbegrepen in de prijs:

Vegetarische lunch, lesmateriaal en digitaal certificaat.

Inschrijven

Kittenperiode €130

Inschrijven kan tot drie dagen voor aanvang.

Beschikbaar Tickets: 8
Het Kittenperiode ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

06 feb 2022

Tijd

10:00 - 18:00

Kosten

€130,00

Locatie

Kattengedragsadviesbureau
Bouwerij 102, Amstelveen

Spreker

 • Marcellina Stolting
  Marcellina Stolting

  Kattenexpert Marcellina werkt al tientallen jaren met katten. Zij is namelijk de grondlegster van de kattengedragstherapie in Nederland. Zij geeft al tientallen jaren consulten en adviezen om probleemgedrag van katten te verhelpen. Ze is tevens de bedenkster van de felinocentrische analyse en behandeling, een unieke manier van werken binnen de dierengedragstherapie. Het unieke zit hem in de 100% katvriendelijke werkwijze.
  Zij heeft een brede kijk op katten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het gedrag en de emoties van katten. Het vakgebied is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen. Ook de visie op gedrag is hierdoor voortdurend in ontwikkeling. De basis echter vormt goed welzijn voor de kat: dit is steeds het doel.
  Marcellina’s missie is om tot goed kattenwelzijn te komen middels voorlichting. En hiertoe zijn vele initiatieven genomen: van magazine en sociale media tot spreekuren in dierenklinieken en een op een gesprekken met eigenaren. Onderscheidend is dat Marcellina uitsluitend katvriendelijk en ethisch verantwoord werkt.
  Ze combineert haar onderwijskundige en medische achtergrond met haar kennis over katten in voorlichting en de door haar ontwikkelde opleidingen. Ze begeleid ook studenten van diverse opleidingen tot aan hun afstuderen aan toe.

Pin It on Pinterest