Aanbevelingen

We stellen onze cursussen, opleidingen en Katten Praatjes met veel zorg samen. Graag horen wij hoe ze ontvangen worden. Hieronder kun je een reactie achterlaten. 

Laat hieronder een review achter

Naam
Email
Titel
Waardering
Bericht

Steeds meer begrijpen

★★★★☆
Wil je meer weten over het hoe, wat en waarom van de kat? Dan zijn de trainingen van het KGA echte aanraders. Zodra je weet waar de kat van afstamt, ga je begrijpen waarom de kat zo reageert. Ik volg met plezier de opleiding tot kattengedragsadviseur. Met veel voorpret kijk ik uit naar de volgende module. Of je nu een lesdag volgt en/of de opleiding doorloopt, je gaat de kat echt vanuit een ander perspectief bekijken en beleven.
- Sulti

Diepgaand en maatwerk

★★★★★
Ik heb nu meerdere cursussen gevolgd. Een aantal fysiek op locatie en een aantal online. Het cursusmateriaal geeft een dieper inzicht in de materie, is heel breed samengesteld en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, dus niet op opvattingen en navolgbaar. De docent heeft er echt verstand van, je kan veel vragen stellen. Leuk in de groepsleden is ook andere mensen met deze interesse te ontmoeten. Wat ik mooi vind is dat het nu ook maatwerk kan zijn.:je kunt zelf afspreken wanneer en hoe lang online. Het huiswerk, als je dat doet is wel,erg pittig, maar helpt tot beter praktisch inzicht. Mij heeft het al erg veel geleerd en ik kijk nu heel anders naar mijn, en andere katten en hun welzijn.
- Ricardo Weewer

Aanrader!

★★★★★
Of je nu een lesdag of kort kattenpraatje volgt, je krijgt de nieuwste inzichten en kunt er praktisch mee aan de slag. Je krijgt informatie waarmee je het welzijn van katten kunt verhogen. Marcellina Stolting is dé kattenexpert van Nederland en België, en weet alle informatie duidelijk en bevlogen over te brengen. Er is voldoende gelegenheid voor vragen en opmerkingen. Kortom, de lessen van het KGA zijn een aanrader. Je blik op katten zal er blijvend door veranderen. Hoe beter je katten leert kennen, hoe interessanter ze worden, en hoe belangrijker je het zult vinden hun welzijn te bevorderen.
- Elles Nijssen

De diepte in

★★★★★
Na het volgen van enkele korte kattenpraatjes, die al erg leuk en leerzaam waren, wilde ik toch ook echt vol de diepte in duiken en ben ik begonnen aan de volledige opleiding KGA kattengedragsdeskundige. Dat overtreft tot nu toe mijn verwachtingen, en die waren al hoog omdat ik al een tijd bekend ben met het Kattengedragsadviesbureau en hoe zorgvuldig zij tot al hun inzichten komen. Als nieuwe student kwam ik meteen in een warm bad met andere leuke studenten, met wie ik kan sparren en die op een vergelijkbare manier naar katten kijken als ikzelf. De eerste les was ook heel leuk en leerzaam, met een fijne sfeer, duidelijke uitleg en veel ruimte om vragen te stellen. Van te voren kreeg ik een lesmap, specifiek voor deze lesdag. Het is zo uitgebreid, diepgaand en compleet! Dat enthousiasmeert mij enorm, omdat ik zo écht heel erg veel ga leren. Het huiswerk is ook heel leerzaam en er is veel oog voor de praktische kant. Maar dat niet alleen, de opdrachten zijn ook erg gevarieerd en gewoon heel leuk bedacht, en ze spreken verschillende vaardigheden aan. Het perspectief van de kat staat centraal en dat komt in alles terug. Dat er bovendien wordt meegedacht om deze opleiding zoveel mogelijk inclusief te maken, bijv. in het geval van een gezondheidsbeperking, is al helemaal geweldig.
- Hannah

Uitgebreide informatie

★★★★★
Ik heb onlangs deelgenomen aan een Kort Katten Praatje (de smaak van katten) en ik was blij verrast van alle kennis die Marcellina deelde. Een aanrader!
- Marjolein

Pin It on Pinterest