Neem contact op

Don't Be Shy

Gratis Katten Advies Lijn

Elke dinsdag van 17.00 tot 18.00 uur

020 – 416 0883

Katten Advies Lijn

Elke dinsdag van 17.00-18.00 uur gratis telefonisch spreekuur, bedoeld voor korte vragen.
Indien wij van mening zijn dat jouw vraag ingewikkelder is en niet binnen een paar minuten te beantwoorden is, zullen wij je verzoeken een betaalde belafspraak te maken.

Kunt je ons niet bereiken tussen 17.00-18.00 uur of bent je niet in de gelegenheid te bellen op dat tijdstip? Maak dan een belafspraak via de email.

BELAFSPRAAK

42.50

Belafspraak Kattengedragstherapie

Een belafspraak kan buiten dit telefonisch spreekuur om gemaakt worden. Je betaalt € 42.50 voor een telefonisch advies gesprek (zonder filmpjes). Dit dient voorafgaand aan de belafspraak betaald te zijn.

Mail naar info@kattengedragstherapie.nl en maak een belafspraak of stel je vraag gratis op ons Facebookgroep Katten, Gedrag & Welzijn

BELAFSPRAAK INCL. FILMPJES

50.00

Belafspraak Kattengedragstherapie inclusief filmpjes

Een belafspraak kan buiten dit telefonisch spreekuur om gemaakt worden. Je betaalt € 50,00 voor een telefonisch advies gesprek. Dit dient voorafgaand aan de belafspraak betaald te zijn. Voorafgaand aan de afspraak kun je filmpjes opsturen die door ons beoordeeld zullen worden en tijdens het gesprek besproken.

Mail naar info@kattengedragstherapie.nl en maak een belafspraak of stel je vraag gratis op ons Facebookgroep Katten, Gedrag & Welzijn

Belafspraak online vachtadvies

35.00

Belafspraak Online Vachtadvies

Voor vragen over vachtverzorging en advies over kat-, huid-, en vachtvriendelijk onderhoud kun je je vraag stellen aan gediplomeerd kattentrimster Janine de Visser. Zij is internationaal erkend fear free gecertificeerd professional en Expert in Cat Care. Ze is in opleiding voor KGA Kattengedragsadviseur en kan je vanuit die katgerichte benadering perfect helpen.

Intercollegiaal overleg

Dierenartsen kunnen bellen voor  intercollegiaal overleg op 020-3308780, graag een bericht inspreken of aangeven wanneer er contact kan zijn.

Oppasservice

Om een afspraak te maken met de oppasservice kan je op deze pagina een formulier invullen.

Neem contact op

Pin It on Pinterest