KGA

Kattengedragsadviesbureau
Testimonials

Eerste huisbezoek

Het was eind 2012 toen onze 2 kittens door de fokker bij ons gebracht werden. Aanvankelijk waren we op zoek geweest naar 1 Brits korthaar, die ik uiteindelijk op een site van een cattery in Friesland zag. Het was liefde op het eerste gezicht voor mij, zo mooi, zo vertederend. Dat kleine hoopje, dat moest hem worden!

Mary & Gerry

Lees meer

Desperate

Marcellina Stolting is so incredibly accurate about why and what my cats are feeling that she is literally a cat-psychic!
I first approached her on the basis of a referral from someone on Marktplaats at the point I was so desperate with too many problems that I was about to give away one of my beloved, much-adored cats.

Hanna, Leiden

Lees meer

Wekelijks contact

Dit zijn mijn katten Evie & Elmo, beiden 4 jaar. Begin 2021 is Marcellina bij ons op huisbezoek geweest en sindsdien hebben we wekelijks contact.

Erica Waaijer

Lees meer

Je bent een topper

In mei 2020 heb ik contact gezocht met de KGA via het gratis beluurtje op dinsdag. Marcellina nam ruim de tijd om mij te bevragen en te woord te staan. Onze mama Pluis blies naar haar 2 kittens (inmiddels een half jaar) en op een gegeven moment blies ze ook naar mij. Dat was voor mij de druppel om hulp te zoeken.

Alida van der Brug

Eerste huisbezoek

Dit was het eerste huisbezoek
Marcellina is (durf ikzelf zeggen) de allerbeste,  ze heeft in die periode toen ik 13 katten had heel wat goed gemaakt tussen de katten
Na haar raad had ik alles gedaan wat ze me opdroeg en echt mega verandering in amper 2 weken, het was ook voor mij keihard werken, maar de veranderingen en rust waren 😻😻
Van ondergeplast huis tot haast nihil.
Ze geeft me nog altijd geweldige goede raad.

Van Goethem Beatrice

Zo blij

Ik ben iemand die dacht het allemaal prima te doen voor mijn katten, maar toch voor wat kleine dingetjes het volledige traject bij Marcellina ben gaan doen. En haar tips ben gaan opvolgen en zulke gigantische veranderingen heb mogen zien bij mijn katten onderling en bij mijn groep als geheel.

Lyke van der Schaft

Lees meer

Katten van Ingrid

15 jaar

15 jaar geleden ongeveer klopte ik bij Marcellina aan voor Guus mijn kat met behoorlijke gedragsproblemen. Guus viel mensen aan (en mij ook als ie weer eens doordraaide)

Ingrid Gijsman

Lees meer

Ik ben en blijf Marcellina ontzettend dankbaar wat ze voor mij en mijn katten heeft gedaan, zonder haar had ik het probleem nooit kunnen oplossen.

Ik ben voor het eerst in contact gekomen met Marcellina van Kattengedragsadviesbureau na een aanvaring tussen mijn 2 katten.
Nadat de jongste ( toen 9 maanden) na castratie bij de dierenarts, terug kwam ging het helemaal mis bij mij thuis. De jongste was zijn reismandje nog niet uit en de oudste(toen 3 jaar)  begon al met blazen en grommen, het eindigde in vechten. Dit had ik nog nooit mee gemaakt en ik wist niet dat de oudste zo hard kon grommen. Ik was lichtelijk in paniek en heb het even aangekeken, maar het was verschrikkelijk.

Petra Blok

Pin It on Pinterest