Oppassers

Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je je kat niet alleen thuis laten?

Maak dan gebruik van onze KGA Kattenoppasservice

Onze kattenexperts

De KGA Kattenoppasservice is een voortzetting van de Kattenoppasservice die tien jaar heeft bestaan en meer dan tienduizend katten op jaarbasis verzorgt. Vele doorverwijzers zijn ons al vele jaren trouw en blij met onze prettige service, samenwerking en betrouwbaarheid. Onder die doorverwijzers o.a. DOA, Dierenopvang Amsterdam, dierenkliniek Europaplein, Dierendokters Rozengracht, en vele anderen. Ook gingen veel tevreden klanten u voor.
Deskundigheid staat bij de KGA Kattenoppasservice hoog in het vaandel en dus scholen onze oppassers zich regelmatig bij, zodat uw kat verzekerd is van een kundige oppas die katvriendelijk werkt vanuit de nieuwste inzichten.

Betrouwbaar

Alle oppassers zijn gediplomeerd in katvriendelijk werken met katten (het diploma Expert Cat Care).
Niet alleen zijn de oppassers professionals in de kattenverzorging, de KGA Kattenoppasservice staat ook in voor hun betrouwbaarheid: allen hebben een verklaring voor goed gedrag van het ministerie van Justitie. Ze werken op projectbasis voor de KGA Kattenoppasservice.
I.v.m. met de nieuwe privacyregels mogen wij, maar u ook niet, vragen om legitimatie van de oppassers of een kopie-identiteitsbewijs. Door de Verklaring omtrent Gedrag is dit voldoende afgedekt.

Team

Onze oppassers

Luciana

Amsterdam
Duivendrecht
Diemen

Jacintha

Amsterdam

Natascha

Amsterdam

Marcellina

Amsterdam

Foto oppasser Eefke Copper

Eefke

Den Haag

Sylvia

Nieuwegein

Jessica

Schiedam

Yvette

Breda

Lian

Dordrecht

Janine

Roosendaal

Merel

Utrecht

Mignonne

Breda

Lenny

Lansingerland

Anouk

Rotterdam
Spijkenisse

Pin It on Pinterest