Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Deze website is niet bedoeld om zelf van alles te gaan uitproberen. De informatie die u leest is dus GEEN medisch of therapeutisch advies en vervangt geen deskundige dierenarts en gedragstherapeut. Een goede anamnese bij een dierenarts, een overzicht van de medische voorgeschiedenis, een gedegen lichamelijk onderzoek en eventueel andere aanvullende onderzoeken zijn noodzakelijk voor het geven van een juist en deskundig advies.

Daar waar wel een advies wordt gegeven mag de informatie van deze website niet alleen of uitsluitend worden gebruikt als diagnose of behandeling van lichamelijke en/of andere klachten of ziekte.

Voor behandelingen van ziektebeelden met natuurgeneeskundige therapieën, voedingsadviezen of advies van homeopathische medicijnen of supplementen, wordt aangeraden om niet zelf te dokteren en ook geen adviezen op te volgen van mensen/therapeuten zonder een deugdelijke (medische) scholing.

Copyright

De informatie op deze website kan uitsluitend worden gekopieerd of vermenigvuldigd door vooraf een schriftelijke toestemming van de auteurs te verkrijgen. Een link plaatsen naar deze website stellen wij zeer op prijs alsook plaatsing van de bovenstaande banner met link.
Deep-linken is toegestaan, maar altijd met vermelding van de auteurs en de website: www.kattengedragstherapie.nl

Op alle informatie van deze site is deze disclaimer van toepassing.

Pin It on Pinterest