Trimservice

Kat-, huid-, en vachtvriendelijke trimsalon

Bij de KGA trimsalons ligt de lat qua katvriendelijk werken hoog. Als een vachtbehandeling noodzakelijk is omdat de kat het zelf niet meer goed kan, moet ervoor gezorgd worden dat dit voor de kat geen angstwekkende, bedreigende of traumatische ervaring is.
Het gebeurt helaas nog regelmatig dat een kat een trauma oploopt bij een trimsessie, omdat er over zijn grenzen wordt gegaan en geen rekening wordt gehouden met de redenen waarom een kat weerstand zou hebben tegen hulp bij diens vachtverzorging. Bij een KGA Kattentrimsalon staat het welzijn van de kat voorop!
Met het aanbieden van de KGA Trimservice willen wij je helpen met het vinden van een kat-, huid- en vachtvriendelijk trimmer.

Online trimservice

Voor vragen over vachtverzorging en advies over kat-, huid-, en vachtvriendelijk onderhoud kun je je vraag stellen aan gediplomeerd kattentrimster Janine de Visser. Zij is internationaal erkend fear free gecertificeerd professional en Expert in Cat Care. Ze is in opleiding voor KGA Kattengedragsadviseur en kan je vanuit die katgerichte benadering perfect helpen. 

Er is keuze uit de volgende opties:
  • online vachtadvies via beeldbellen
  • telefonisch advies (hierbij kun je vooraf beeldmateriaal insturen van het vacht- of kamprobleem, hiervoor hoef je de kat zich niet ongemakkelijk te laten voelen of het uit te lokken wat niet goed gaat.)

35.00

Telefonisch vachtadvies

Voor vragen over vachtverzorging en advies over kat-, huid-, en vachtvriendelijk onderhoud kun je je vraag stellen aan Ingrid.

Ze kan je vanuit de katgerichte benadering perfect helpen.

Je kunt Ingrid bellen voor telefonisch advies.

42.50

Pin It on Pinterest