Kattenoppasservice

De Expert Cat Care Service is een onderscheidende kattenoppasservice!
Het zijn Experts in Kattenverzorging.

Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je voor je kat de allerbeste zorg mogelijk tijdens je afwezigheid?

Maak dan gebruik van onze KGA Kattenoppasservice

Over ons

De KGA Kattenoppasservice heeft als missie om het welzijn van katten te verbeteren door wetenschappelijke inzichten de huiskamer in te brengen.

Hierdoor worden katten vrolijker, fitter en gaan ze letterlijk beter in hun vel zitten. Er zijn diverse onderzoeken gedaan naar wat nou belangrijk is voor katten om hun natuurlijke behoeften te uiten in een huiselijke leefomgeving.

Wat voor katten vooral van belang is, is dat er meer kattenspullen dan katten zijn (en dat verspreid door het hele huis), dat ze voldoende ruimte en privacy hebben, dat ze keuzeopties hebben, dat ze dagelijks verzorgd worden, en dat er met ze wordt gespeeld.

De Experts geven tips om het welzijn te verbeteren. Bij een volgende oppasperiode wordt dan bekeken of er een korting gegeven kan worden op het oppastarief, omdat de kat nog beter welzijn heeft gekregen.

Gespecialiseerd in medische problemen

Uitgebreide kennis van gedragsproblemen

Oppassers in diverse regio’s

Ruime keuze uit oppassers

Veiligheid

De Experts in Cat Care krijgen regelmatig te maken met katten die letterlijk en figuurlijk niet zo lekker in hun vel zitten en dat dan af willen reageren op de oppas en daar vijandig tegenover staan.

Het is gebleken dat dit vaker katten zijn die op een beperkt/gedoseerd (anders dan onbeperkt) voerregime staan.

Om veiligheidsredenen passen we daarom niet op katten die niet onbeperkt gevoerd worden tijdens de oppasperiode. Indien er zorgen zijn over het aankomen kan beter natvoer worden gegeven, daar zit slechts een kwart van de calorieën in dan bij brokjes het geval is.

Brokjes zijn echte caloriebommetjes. Als katten te dik zijn, zijn er betere en katvriendelijker opties dan de kat voer onthouden om het slanke ideaal te bewerkstelligen, zoals voer geven dat minder aanzet, en een katvriendelijke inrichting, want dat stimuleert activiteit en beweging.

De populaire voersilo’s, voerautomaten en zogeheten smart feeders zijn onhandig, omdat de oppas dan geen zicht heeft op of de kat wel eet en zo ja hoeveel. Zo kan ziekte of gebrek aan eetlust makkelijk worden gemist.

Laat hieronder een review achter

Naam
Email
Titel
Waardering
Bericht

Wij werken samen met verschillende dierenklinieken en dierenwinkels in Nederland.

In geval van ziekte van de kat, tijdens uw afwezigheid, hebben wij altijd contact met uw dierenarts.

Geschiedenis KGA oppasservice

Deze oppasservice is in 2008 gestart door Natascha Vlieland, de dochter van kattengedragstherapeut Marcellina Stolting (oprichtster van Het Kattengedragsadviesbureau). Natascha heeft het 10 jaar lang meer dan voltijds gedaan, maar besloot nadat een van hun eigen katten kanker kreeg om een baan te zoeken waardoor ze meer tijd met de eigen katten kon doorbrengen. Vanaf november 2018 is het bedrijf overgenomen door Marcellina en die coördineert het oppaswerk sindsdien. Begonnen met slechts een oppasser over is het bedrijf sindsdien gegroeid naar meer dan 15 door het KGA opgeleide oppassers door het hele land. 

Pin It on Pinterest