Home Events Ontstaan van frustratie

Ontstaan van frustratie

Maakt deel uit van KGA Kattendag Emoties

Onderwerpen:

– hoe ontstaat frustratie?
– hoe herken je frustratie?
– wat heb je aan kennis over frustratie?
– waarom lijkt de ene kat veel gevoeliger voor frustratie dan de andere?
– de invloed van leerprocessen op frustratiegevoeligheid
– de rol van de moeder en het zoogproces
– de rol van frustratie in het ontwikkelen van probleemgedrag
Alle lessen worden continu geüpdatet aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten op dat gebied.

Prijs KGA’s Korte Katten Praatjes:

1 € 17,50
3 € 45,-
10 € 140,-

Opgeven:

info@kattengedragstherapie.nl
kan tot 1 (werk)dag voor aanvang

Datum

08 nov 2021

Tijd

09:00 - 09:45

Locatie

Online

Spreker

 • Marcellina Stolting
  Marcellina Stolting

  Kattenexpert Marcellina werkt al tientallen jaren met katten. Zij is namelijk de grondlegster van de kattengedragstherapie in Nederland. Zij geeft al tientallen jaren consulten en adviezen om probleemgedrag van katten te verhelpen. Ze is tevens de bedenkster van de felinocentrische analyse en behandeling, een unieke manier van werken binnen de dierengedragstherapie. Het unieke zit hem in de 100% katvriendelijke werkwijze.
  Zij heeft een brede kijk op katten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het gedrag en de emoties van katten. Het vakgebied is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen. Ook de visie op gedrag is hierdoor voortdurend in ontwikkeling. De basis echter vormt goed welzijn voor de kat: dit is steeds het doel.
  Marcellina’s missie is om tot goed kattenwelzijn te komen middels voorlichting. En hiertoe zijn vele initiatieven genomen: van magazine en sociale media tot spreekuren in dierenklinieken en een op een gesprekken met eigenaren. Onderscheidend is dat Marcellina uitsluitend katvriendelijk en ethisch verantwoord werkt.
  Ze combineert haar onderwijskundige en medische achtergrond met haar kennis over katten in voorlichting en de door haar ontwikkelde opleidingen. Ze begeleid ook studenten van diverse opleidingen tot aan hun afstuderen aan toe.

Pin It on Pinterest