Vacatures

Stage

Mar 1, 2020

Aequor erkend

Wat houdt stage lopen bij het Kattengedragsadviesbureau in?

Een misvatting is dat ons werk alleen maar gaat over katten aaien. Daar gaat het eigenlijk vooral niet om. We zijn een bedrijf, dus dat betekent dat we ook achter de computer zitten te werken: om emails te beantwoorden, stukken te schrijven, lessen voor te bereiden e.d. Een ander deel van de tijd wordt besteed aan het houden van spreekuren over kattengedrag, het doen van huisbezoeken aan klanten met een kat met probleemgedrag, maar ook het geven van informatie op kattenshows e.d. Het werk is er op gericht het welzijn van katten te verbeteren. We verkopen ook producten die daarop gericht zijn. Al met al is het zeer gevarieerd werk, maar een ding is zeker: het gaat alleen maar over katten. Wij werken ook ‘s avonds en in de weekenden. Geen dag is hetzelfde. Wij werken waar we geroepen worden, door heel Nederland. Maar ook in Duitsland of België.

Wat verwachten we van onze stagiaires?

* Een flexibele instelling
* Beschikbaarheid ook in de avonden en weekenden
* Ook in vakanties en feestdagen beschikbaar te zijn
* Bereidheid om te reizen

Foto’s van onze stagiaires zijn te vinden op de blog pagina Stage. Door te kijken op die pagina krijg je een goed beeld van de Activiteiten, waar we mee bezig zijn. Daarnaast krijg je ook door te kijken naar de Agenda op de homepage zicht op onze planning. In concreto krijg je ook een beeld door onze nieuwsbrief te lezen, welke we maandelijks via onze homepage uitgeven.

Stagiaires en afstudeerders

Een stage of een afstudeerproject bij het Kattengedragsadviesbureau is een leuke manier om dieren te helpen en het praktijk- of onderzoekdeel van je studie te combineren. Het is zinnig om te kijken naar de relevantie van je opleiding met dit werk. Er zijn vooral mogelijkheden voor afstudeerders van HBO en universiteit. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om een opdracht als vrijwilliger te doen.

– Studenten Communicatie kunnen (een deel van) een campagne ontwikkelen, organiseren of uitvoeren.
– Studenten digitale media kunnen ons helpen kattenwelzijn duidelijker naar voren te brengen.
– Studenten aan een lerarenopleiding kunnen een (deel van) onze educatieve projecten voor hun rekening nemen.
– Webdesigners met gevoel voor de kattentouch zijn welkom, die (een deel van) onze websites voor hun rekening willen nemen of animaties kunnen maken.
– Studenten aan een vertalersacademie kunnen vertaalwerk doen gericht op het bevorderen van dierenwelzijn.
– Studenten aan de HAS kunnen een afstudeeronderzoek doen over een onderwerp dat van belang is voor kattenwelzijn.

Wij bieden begeleiding en een boeiende, zinvolle stageperiode. Heb je belangstelling voor een stage of afstudeerproject bij het Kattengedragsadviesbureau? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Interesse? Mail ons je CV met motivatie waarom je geïnteresseerd bent in een stage bij ons bedrijf. Heb je nog vragen, mail ons dan even!

Kattengedragstherapeuten in opleiding

Ben je een kattengedragstherapeut in opleiding bij een erkend instituut, dan kun je ook stage lopen bij ons bureau. Belangrijk voor kattengedragstherapeuten in wording is de beheersing van het Engels, op wetenschappelijk en medisch niveau. Medische kennis en een gedegen (HBO of universitaire) achtergrond zijn een pre in dit vak. Voor kattengedragstherapeuten uit Nederland gelden ook deze randvoorwaarden.

Onze stagiaires

Naast kort meelopende stagiaires, zijn er ook enkelen die een lang lopend studietraject doorlopen en langer met ons meedraaien in de praktijk. Lees hier meer over onze stagiaires.

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!