Feline Welfare Foundation

De Feline Welfare Foundation is een organisatie, die zich nationaal en internationaal richt op het verbeteren van kattenwelzijn in de meest brede zin van het woord. Onze speerpunten zijn hier het geven van voorlichting over verschillende aspecten van kattenwelzijn en het steunen en initiëren van wetenschappelijk onderzoek. Momenteel houden we ons vooral bezig met vroegcastratie, het invoeren van alle bekende testgegevens die wij hebben verkregen uit het archief van Felissana in een database, en het schrijven van artikelen gebaseerd op wetenschappelijke studies. Zo zijn we op dit moment druk bezig met de zoogperiode en de beste leeftijd om een kitten van de moeder te scheiden. Uitgaande van natuurlijk gedrag en natuurlijke behoeften van de kat.

Onze speerpunten

  • Kitten socialisatie
  • Zoogperiode
  • Vroegcastratie

Aangezien de FWF een stichting zonder winstoogmerk is, is zij geheel afhankelijk van donaties en sponsoring om haar werk te kunnen doen. Mocht u de FWF willen steunen dan kunt u ervan verzekerd zijn dat uw bijdrage geheel ten goede komt aan het verbeteren van kattenwelzijn, alle medewerkers werken op vrijwillige basis en zien af van inkomsten of onkostenvergoedingen.

Mocht u een donatie willen doen om onze activiteiten mee te ondersteunen, heel graag! U kunt deze overmaken op rekeningnummer 368421, tnv Stichting Feline Welfare Foundation, Amsterdam.
Wat we met uw geld doen, wordt in ons jaarverslag gemeld. We werken allen onbezoldigd voor de stichting, noch huren we kantoorruimte, dus uw geld wordt uitsluitend besteed aan onze activiteiten.

Heeft u een specifieke en aantoonbare deskundigheid op het gebied van katten en hun welzijn (lichamelijk/gedragsmatig)? Dan kunt u zitting nemen in een van de vele werkgroepen die wij hebben, en zodoende uw steentje bijdragen aan kattenwelzijn.
U kunt de FWF telefonisch benaderen als u vragen heeft op het gebied van kattenwelzijn via telefoonnummer: 020- 4161257. Wij zijn daar elke dinsdag van 10.00-17.00 uur telefonisch te bereiken voor uw vragen.

Pin It on Pinterest