Testimonial Desiree

Mijn ervaringen met Marcellina Stolting- kattengedragsdeskundige van KGA

Lieve Marcellina Stolting bedankt!

Als er iemand echt waardering verdient, dan ben jij het! Elke dag om 6.00 opstaan om eerst de nieuwe inzichten te lezen over katten. En na een huisbezoek levenslang nazorg geven!

Vrijdag 15 maart 2010 is Marcellina bij onze op huisbezoek geweest voor onze htk Joris, maar ook voor Kalle, Ozzy en Smul. Wij hebben Marcellina laten komen omdat Joris in huis plaste en het op een morgen helemaal uit de hand was gelopen want Joris kon Ozzy niet zien of het was vechten. Dankzij Marcellina ( en onze inzet) kon Joris bij ons blijven wonen, maar vele katten zoals Joris krijgen deze kans helaas niet en worden naar het asiel gebracht of op Marktplaats gezet!

Ondertussen heb ik heel veel geleerd van Marcellina omdat ik veel KGA Kattendagen ben gaan volgen om onze katten nog gelukkiger te maken! Mijn eerste Kattendag was 8-05-2010 te Eemnes over voedselverrrijking, en daarna volgde er nog vele waar ik heel veel heb geleerd over kattengedrag en hele mooie dierbare vriendschappen heb over gehouden ❤

In het zelfde jaar vroeg Marcellina me om vrijwilliger te worden bij de Felinewelfarefoundation, en dat heb ik toen gedaan en inmiddels ben ik alweer 12 jaar vrijwilliger en heb veel standwerk gedaan samen met Els Peeters Erikaa Huyveneers Ingrid Nuijten. Els wil ik nog even bedanken want van Els heb ik ook veel geleerd. Mijn missie is om elke kat gelukkig te maken!

En ik kan het iedereen aanraden de KGA dagen te gaan volgen of de Kattenpraatjes online want hier gaan je kat(ten) nog gelukkiger van worden en dan willen we toch allemaal!

Desiree Houtekamer

Pin It on Pinterest