Testimonial Wendy

MIJN VERHAAL – ik heb Marcelina wel eens beloofd om mijn verhaal van de katten te plaatsen. Ik heb Marcelina ingeschakeld bij plas problemen Marcellina Stolting (op Facebook): ik heb het ook als Google Review geplaatst zodat de hele wereld mee kan lezen ❤️

Zoals alle dierenliefhebbers denk ik dat ik mijn katten goed kende, er goed voor zorgde en aan hun behoefte voldeed. Inmiddels had ik er 6, 1 poes en 5 katers. De poes leefde vooral boven, want de mannen pesten haar en 3 van de 5 katers plasten na een paar jaar meerdere keren per dag binnen. Na 2 jaar lang urine opruimen waren mijn vriend en ik het echt beu. Ik snapte zelfs waarom mensen hun kat weg deden, niet dat ik dat van plan was, maar toch.

Zo kwam ik in contact met Marcelina. Ik heb bij haar het grootste dienstverleningspakket afgenomen wat best wel even zeer deed, maar je krijgt er een langdurig huisbezoek voor terug EN LEVENSLANG nazorg. Je kunt voor elke vraag over jouw katten een belafspraak maken en ik heb al gemerkt dat ik daar regelmatig nog gebruik van maak. (paar jaar later)

Wel, Marcelina is dus langs geweest, heeft de katten en het huis geobserveerd en een waslijst met puntjes aangegeven wat ik moest veranderen aan etensplaatsen, looproutes en het zicht naar de buurkatten toe en nog wel meer. In eerste instantie wordt je daar echt niet blij van.. 😔

Maar ik heb er toch naar geluisterd en het gedaan. En echt waar.. het ging beter en beter. Het plassen werd al vrij snel minder en tot mijn verbazing kwam onze Poes ook weer meer en meer beneden. Ze had nu looproutes dat ze beneden veilig langs de mannen kon lopen en uiteindelijk lag ze gewoon weer op de bank terwijl de kerels ook in de woonkamer in de buurt lagen. Onze poes was al oud en heeft helaas 1,5 jaar later het leven gelaten maar ik was zo gelukkig, dat ze dankzij Marcelina haar laatste levensjaar in rust en vertrouwen met de andere katten en met ons beneden heeft doorgebracht.

De katers die plasten gingen minder en minder plassen dus. Nu ben ik inmiddels bijna 3 jaar verder en in plaats van 3x per dag ergens in huis urine te vinden (ik had 20 plasplaatsen) kom ik sporadisch 1x per 3a4 weken een klein plasje tegen en vrijwel altijd op dezelfde plast. Dat is natuurlijk nog steeds jammer, maar wel goed mee te leven en waarschijnlijk krijg ik daar gewoon de laatste geur moleculen niet weg of blijven ze daar stress ervaren. Voor mij oke zo. Geen spanningen meer thuis, gelukkigere katten en daarmee ook een gelukkigere ik.

Dus: mocht je tegen de kosten aanhikken: het is het ECHT waard om de ‘problemen’ die wij vaak wegwuiven alsof we wel weten wat er op doet door een expert die het vanuit de kat ipv vanuit de mens bekijkt te laten beoordelen en ondanks dat we het er misschien op dat moment niet mee eens zijn toch wat mee te doen.. Wij zijn gelukkiger en de katten ook ❤️ . Zie hieronder een foto van de poes Kruukel rechts en een van de katers links. Gemoedelijk, rustig en kalm.

Marcelina bedankt ❤️

 

Pin It on Pinterest