Kattenoppas Jessica

Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je je kat niet alleen thuis laten?

Maak dan gebruik van onze KGA Kattenoppasservice

Jessica Monan

Hi, mijn naam is Jessica! Ik ben heel vrij opgegroeid in de natuur en ik heb een grote liefde voor alle dieren maar mijn állergrootste liefde is voor katten!

Daar heb ik altijd al een bijzondere intuïtieve band mee gehad. Van jongs af aan heb ik veel ervaringen met katten om mij heen, van de poezen in ons huis waar ik ben opgegroeid, buurtkatten waar ik bevriend mee werd, verschillende oppaspoezen en logeerkatten van vrienden en kennissen ten tijde van vakantie, de twee oude asielkatten die ik nam zodra ik op mezelf ging om die een zo fijn mogelijk thuis en nog aangename levensjaren te geven, in allerlei vormen en maten, binnenkatten en buitenkatten, van knuffelaars tot vechtersbaasjes en schuwe katten, soms één of meerdere tegelijk.

En zien hoeveel positief verschil je kan maken met kleine dingetjes, vertrouwen winnen, een band opbouwen, verlegen dieren zien opfleuren en openstellen als je ze voorzichtig en liefdevol benaderd, dat geeft zo’n waardevol gevoel!

Vanuit deze ervaringen en het bijzondere gevoel dat ik altijd al voor katten koesterde, ben ik via het KGA bij Marcellina de opleiding voor professionele kattenverzorger gaan volgen. Daar leer je zo veel, en mijn inzicht en kennis is samen met de interessante praktijk ervaringen zoveel gegroeid sinds ik een gecertificeerde kattenoppasser voor het KGA ben. Nu kan ik nóg beter voor katten zorgen, oog hebben voor wat ze nodig hebben en weet ik op eenvoudige wijze hun welzijn serieus te verbeteren.

Katten zijn voor mij de mooiste, meest bijzondere wezens op aarde. Dit is waar mijn hart ligt waar ik gelukkig ben.

Regio:

Schiedam
Rotterdam

Pin It on Pinterest