Kattenoppas Sylvia

Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je je kat niet alleen thuis laten?

Maak dan gebruik van onze KGA Kattenoppasservice

Sylvia Wiereijn

Hoi, ik ben Sylvia! Al sinds mijn kleutertijd heb ik katten om mij heen, en ik zou me een leven zonder niet voor kunnen stellen. Ik hou van alle dieren, maar katten raken me het meest. Je kunt zo’n bijzondere band met ze opbouwen. Na 26 jaar op kantoor te hebben gewerkt kan ik nu eindelijk zeggen van mijn ‘hobby’ mijn werk te hebben gemaakt; wát een geluk!
Door mijn jarenlange ervaring met katten met alle soorten karakters voel ik meteen aan hoe ik met een nieuwe kat om moet gaan. Intuïtief heb ik altijd al geweten dat je een kat vooral zichzelf moet laten zijn; dat waarderen ze het meest. Echter is er met de KGA opleiding kattenverzorger een wereld voor mij opengegaan voor wat betreft de omgang met katten, het herkennen van de (vaak subtiele) signalen van gezondheidsproblemen, het herkennen en oplossen van probleemgedrag en hoe je je kat(ten) nóg gelukkiger kunt maken! Deze kennis deel ik graag met eenieder die het allerbeste wil voor zijn poezenbeest.
Ik hou van álle katten, en u kunt er van op aan dat ik ervoor zal zorg dragen dat het uw kat aan niets ontbreekt tijdens uw afwezigheid.

Regio:

Nieuwegein
IJsselstein

Pin It on Pinterest