Testimonial Ingrid Gijsman

15 jaar geleden ongeveer klopte ik bij Marcellina aan voor Guus mijn kat met behoorlijke gedragsproblemen. Guus viel mensen aan (en mij ook als ie weer eens doordraaide)
Ik heb Marcellina gevraagd langs te komen en ze heeft Guus tijdens een huisconsult uitvoerig geobserveerd. Ik kreeg meerdere adviezen en ook mocht ik ‘levenslang’ advies vragen. Daar heb ik ook vaak gebruik van gemaakt. Marcellina heeft me ZO vaak uit de brand geholpen. Al had ik vragen over bijv. voeding, sommige medische vragen of gedrag het maakte niet uit! Ze hielp ons! ZO fijn!!!

De fout die ik maakte door een veel te jong kitten in huis te nemen (Guus dus) waar oa deze gedragsproblemen door waren ontstaan zal ik dankzij Marcellina’s adviezen niet meer maken. Ik heb zooooveel geleerd in al die jaren.

Vaak denken we dat wij de kat wel begrijpen, maar als je écht gaat kijken dan blijkt dat soms (uhm vaak…) helemaal niet zo te zijn. Het mooie van Marcellina vind ik dat zij ECHT naar het welzijn van de kat kijkt en niet perse naar wat de verzorger graag zou willen (zien).
Dat kan confronterend zijn, maar het gaat uiteindelijk ook om je dier. Toch?

Na het overlijden van Guus nog vaak hulp/advies gevraagd aan Marcellina mbt het adopteren van 3 nieuwe huisgenoten. Ik wilde het dit keer wel helemaal goed doen en alles in het welzijn van de kat(ten). Zo gezegd, zo gedaan!

Ik vond drie broertjes, heb ze met 16 weken opgehaald. En nu zijn ze precies één jaar bij me! Het zijn de meest geweldige katten. Écht zo fijn hoe ik alle adviezen die ik in de jaren verzameld heb meteen heb kunnen toepassen. En nog steeds toepas. En het werpt zo zijn vruchten af! Super dankbaar ben ik voor alle liefdevolle zorgen.

Heel veel liefs van Ingrid – Mick, Bob & Sam!

Pin It on Pinterest