Home Events Adviesvaardigheden

Adviesvaardigheden

Wat maakt jou tot een goede kattengedragsadviseur? Niet alleen een grondige kennis van kattengedrag, maar ook adviesvaardigheden zijn daarbij van groot belang. Deze dag zul je leren hoe je jouw kwaliteiten hierbij maximaal kunt benutten. Hoe kun je jouw sterke kanten nog beter naar voren laten komen? Hoe zorg je dat jouw advies serieus genomen gaat worden? Daar is meer voor nodig dan alleen goede taalvaardigheid. Deze interactieve dag staat in het teken van marketing en adviesvaardigheden.
 
Programma:
10.00-12.00 Jezelf introduceren
12.00-12.45 lunch
12.45-14.15 Marketing
14.15-14.30 pauze
14.30-17.00 Handleiding voor KGA Kattengedragsadviseur
 
Docent:
Marcellina Stolting, Felinocentrische kattengedragsdeskundige en docent
 
Locatie:
Kattengedragsadviesbureau
Bouwerij 102
1185 XX Amstelveen
Gratis parkeren
 
Prijs:
De cursusdag kost € 160,-
Inclusief vegetarische lunch, lesmateriaal en digitaal certificaat.
 
Wil je een inschrijfformulier? Mail naar info@kattengedragstherapie.nl.
Inschrijven kan tot 7 dagen voor aanvang.
 
Dit is Lesdag 36 Professional Level Gedragsbehandelingen: Module KGA Kattengedragsadviseur en is ook online te boeken.

Date

21 Nov 2021
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Cost

€160,00

Location

Kattengedragsadviesbureau - Online of fysiek op afspraak

Speaker

 • Marcellina Stolting
  Marcellina Stolting

  Kattenexpert Marcellina werkt al tientallen jaren met katten. Zij is namelijk de grondlegster van de kattengedragstherapie in Nederland. Zij geeft al tientallen jaren consulten en adviezen om probleemgedrag van katten te verhelpen. Ze is tevens de bedenkster van de felinocentrische analyse en behandeling, een unieke manier van werken binnen de dierengedragstherapie. Het unieke zit hem in de 100% katvriendelijke werkwijze.
  Zij heeft een brede kijk op katten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het gedrag en de emoties van katten. Het vakgebied is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen. Ook de visie op gedrag is hierdoor voortdurend in ontwikkeling. De basis echter vormt goed welzijn voor de kat: dit is steeds het doel.
  Marcellina’s missie is om tot goed kattenwelzijn te komen middels voorlichting. En hiertoe zijn vele initiatieven genomen: van magazine en sociale media tot spreekuren in dierenklinieken en een op een gesprekken met eigenaren. Onderscheidend is dat Marcellina uitsluitend katvriendelijk en ethisch verantwoord werkt.
  Ze combineert haar onderwijskundige en medische achtergrond met haar kennis over katten in voorlichting en de door haar ontwikkelde opleidingen. Ze begeleid ook studenten van diverse opleidingen tot aan hun afstuderen aan toe.

Pin It on Pinterest