Home Events Katten communicatie

Katten communicatie

Onderwerpen:

“Je kat begrijpen: katse communicatie”
Doelgroep: iedereen die meer wil leren over het gedrag van katten en de interpretatie van de subtiele vormen van communicatie van de kat.

Programma:

10.00 –12.15 Communicatie en lichaamstaal
12.15-13.00 lunch
13.00-14.30 Communicatie en probleemgedrag
14.30-14.45 pauze
14.45-15.45 Communiceren met markeren
15.45-17.00 Hoe communiceren katten onderling?

Inbegrepen in de prijs:

Vegetarische lunch, lesmateriaal en digitaal certificaat.

 

 

Dit is Lesdag 4 van de de Basic Level opleiding: Module KGA Kattengedragsadviseur

Date

23 Apr 2022
Expired!

Time

10:00 - 17:00

Cost

€140,00

Location

Kattengedragsadviesbureau - Online of fysiek op afspraak

Location 2

Fysiek op locatie

Speaker

 • Marcellina Stolting
  Marcellina Stolting

  Kattenexpert Marcellina werkt al tientallen jaren met katten. Zij is namelijk de grondlegster van de kattengedragstherapie in Nederland. Zij geeft al tientallen jaren consulten en adviezen om probleemgedrag van katten te verhelpen. Ze is tevens de bedenkster van de felinocentrische analyse en behandeling, een unieke manier van werken binnen de dierengedragstherapie. Het unieke zit hem in de 100% katvriendelijke werkwijze.
  Zij heeft een brede kijk op katten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het gedrag en de emoties van katten. Het vakgebied is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen. Ook de visie op gedrag is hierdoor voortdurend in ontwikkeling. De basis echter vormt goed welzijn voor de kat: dit is steeds het doel.
  Marcellina’s missie is om tot goed kattenwelzijn te komen middels voorlichting. En hiertoe zijn vele initiatieven genomen: van magazine en sociale media tot spreekuren in dierenklinieken en een op een gesprekken met eigenaren. Onderscheidend is dat Marcellina uitsluitend katvriendelijk en ethisch verantwoord werkt.
  Ze combineert haar onderwijskundige en medische achtergrond met haar kennis over katten in voorlichting en de door haar ontwikkelde opleidingen. Ze begeleid ook studenten van diverse opleidingen tot aan hun afstuderen aan toe.

Pin It on Pinterest