Kattenoppas Janine

Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je je kat niet alleen thuis laten?

Maak dan gebruik van onze KGA Kattenoppasservice

Janine de Visser

Mijn naam is Janine de Visser. Ik ben opgegroeid met katten en kan mij een leven zonder deze fascinerende dieren niet voorstellen. Ik was er van overtuigd een echte Cat Expert te zijn. De kat had geen geheimen voor mij en als ervaringsdeskundige dacht ik zeer goed te weten wat een kat nodig had.
Die overtuiging raakte ik in 2017 in één dag kwijt, toen ik terug in de schoolbanken keerde om mij om te scholen tot kat-, huid en vachtvriendelijk trimmer. De eerste dag kreeg ik les van Marcellina Stolting  van het Kattengedragsadviesbureau.  Ik bleek weinig te weten over de kat. Mijn hele leven had ik vanuit mijn perspectief naar de kat gekeken en ik realiseerde mij dat ik daarmee mijn katten veel te kort had gedaan. De knop ging om, het moest anders.
Inmiddels heb ik meerdere cursusdagen en opleidingen bij het KGA gevolgd. De felinocentrische opleidingsmethode met veel aandacht voor gedrag, emoties en gezondheid, garandeert een 100% katvriendelijke benadering.  Tijdens mijn werk als trimmer en als oppas aan huis staat het welzijn van de kat voorop.

Regio:

Roosendaal

Pin It on Pinterest