Kattenoppas Marcellina

Ga je op vakantie of een weekendje weg en wil je je kat niet alleen thuis laten?

Maak dan gebruik van onze KGA Kattenoppasservice

Marcellina Stolting

Kattenexpert Marcellina werkt al tientallen jaren met katten. Zij is namelijk de grondlegster van de kattengedragstherapie in Nederland. Zij geeft al tientallen jaren consulten en adviezen om probleemgedrag van katten te verhelpen. Ze is tevens de bedenkster van de felinocentrische analyse en behandeling, een unieke manier van werken binnen de dierengedragstherapie. Het unieke zit hem in de 100% katvriendelijke werkwijze.
Zij heeft een brede kijk op katten op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten in het gedrag en de emoties van katten. Het vakgebied is de afgelopen jaren sterk in ontwikkeling gekomen. Ook de visie op gedrag is hierdoor voortdurend in ontwikkeling. De basis echter vormt goed welzijn voor de kat: dit is steeds het doel.
Marcellina’s missie is om tot goed kattenwelzijn te komen middels voorlichting. En hiertoe zijn vele initiatieven genomen: van magazine en sociale media tot spreekuren in dierenklinieken en een op een gesprekken met eigenaren. Onderscheidend is dat Marcellina uitsluitend katvriendelijk en ethisch verantwoord werkt.
Ze combineert haar onderwijskundige en medische achtergrond met haar kennis over katten in voorlichting en de door haar ontwikkelde opleidingen. Ze begeleidt ook studenten van diverse opleidingen tot aan hun afstuderen aan toe.

Marcellina werkt ook nieuwe oppascollega’s in. Het kan voorkomen dat een nieuwe collega met haar meekomt bij het zorgen voor uw kat. Dit is echter onder supervisie, begeleiding en verantwoordelijkheid van de KGA oppasservice. 

Regio:

Amsterdam

Oppasregio kattenoppas Marcellina Stolting

Pin It on Pinterest